CA

Sant Ferran

El poliesportiu Sant Ferran és una instal·lació esportiva propietat del Consell de Mallorca. Situat al nucli urbà de Palma, compta amb pistes polivalents, camp de futbol i de tennis, pista de patinatge, piscina descoberta i un pavelló. El 2021 la instal·lació ha incorporat un circuit de cal·listènia i ha renovat la instal·lació hídrica  de vestuaris i banys. Així mateix, s'ha dut a terme la incorporació de plaques solars per a la millora dels recursos energètics. Les instal·lacions estan obertes al lloguer per part d’entitats esportives.

El programa públic d’activitats de Sant Ferran inclou cursets de natació a l’estiu per a totes les edats, i la cessió per a determinats esdeveniments esportius.

El poliesportiu es va inaugurar l’any 1972 i és una de les instal·lacions amb més història de les Illes Balears. Una mitjana diària de 700 persones l’usen diàriament.

En els darrers anys, la Direcció Insular d'Esports ha reformat i modernitzat les seves instal·lacions mitjançant l'actualització del camp esportiu de gespa, la creació d'una zona de cal·listènia, les millores a l'àrea de la piscina, els vestuaris o el pavelló cobert, el canvi de lluminàries (led), o bé la instal·lació de plaques solars en l'espai esportiu, amb l'objectiu de reduir-ne del consum energètic.

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats