CA

Totes les notícies

El Consell de Mallorca ret homenatge a Antònia Vaquer, subcampiona del món de trot amateur

El Consell de Mallorca ret homenatge a Antònia Vaquer, subcampiona del món de trot amateur

(02/09/2024)

  • Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports

El president Galmés ha lliurat una placa commemorativa a la menadora mallorquina durant la recepció celebrada a l’Hipòdrom de Son Pardo

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat del vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Gaspar Oliver, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han rebut la menadora mallorquina Antònia Vaquer, qui s’ha proclamat subcampiona del món de trot amateur després de tres jornades de competició i nou carreres a Finlàndia.

Durant la recepció, celebrada a l’Hipòdrom de Son Pardo, el president del Consell de Mallorca ha lliurat una placa commemorativa a Antònia Vaquer com a homenatge per aquesta segona posició en la cita mundialista. En aquest sentit, el president Galmés ha assenyalat que «és un orgull per a Mallorca aquest reconeixement mundial que ha aconseguit la menadora Antònia Vaquer d’un esport que és part de la nostra identitat, de la nostra cultura i que demostra, una vegada més, l’excel·lència dels nostres menadors i menadores». 

El conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard ha assegurat, que «per a aquesta institució i per a tot Mallorca és un orgull comptar amb persones compromeses, treballadores i lluitadores en qualsevol àmbit i disciplina, en aquest cas, al món del trot. Reconèixer-los aquest esforç és una manera d'agrair-los el que fan per l'esport i per aquesta illa».

Per part seva, Vaquer ha manifestat que està molt contenta i satisfeta pel resultat aconseguit i per l’homenatge rebut del Consell de Mallorca; ha assegurat que aquest subcampionat és «un somni fet realitat».