CA

Salut i revisions mèdiques

Si el cor batega amb força per al teu equip, ha de bategar amb salut. Sergi Darder, jugador del RCD Mallorca

Més informació

Nou programa «Suma't» 2024-25

Més informació

Curses a la serra de Tramuntana

Més informació

Cursa a la Serra de Tramuntana: POLLENÇA

Cursa a la Serra de Tramuntana: POLLENÇA

19/10/2024 - 19/10/2024
11:00 -

7a cursa del calendari de la XI EDICIÓ CURSES A LA SERRA DE TRAMUNTANA

Lloc: Cala Sant Vicenç, Pollença
Dia: dissabte 19 d'octubre
Hora: a partir de les 11 h

L'XI Circuit de Curses Infantils a la Serra de Tramuntana arriba a diferents pobles de la Serra i amb noves localitzacions. Seguim apostant per l'esport en família a la natura, circuits per a totes les edats i itineraris que ens permetin conèixer i gaudir del patrimoni mallorquí.

Les curses estan promogudes pel Consell de Mallorca i el Consorci Serra de Tramuntana, òrgan que depèn de la institució insular. Els objectius del programa el foment i la integració d’esport i natura, perquè els infants i joves que hi participen aprenguin a valorar el patrimoni de la Serra de Tramuntana.

Les curses es complementen amb tallers relacionats amb els hàbits de vida saludables, els valors esportius, el respecte i la cura del medi ambient i del patrimoni, i l’esport sostenible.

Inscripcions a la cursa

De dimecres 9 d'octubre a les 12 h fins a dimecres 16 d'octubre a les 12 h a https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xi-edici-curses-serra-de-tramuntana

Informació

Categories: Nins i nines de totes les edats, de 0 fins a 17 anys (poden anar acompanyats d'adults). 10 circuits per categoria i grup d’edat, no competitius.

Distàncies de 150 a 4.500 metres.

Places limitades.

Més informació