CA

Totes les notícies

Les Jornades Esportives Familiars del Consell arriben aquest cap de setmana a Santanyí

Les Jornades Esportives Familiars del Consell arriben aquest cap de setmana a Santanyí

(27/06/2020)

Les estades de promoció esportiva es reprenen en el període de nova normalitat, amb gairebé 250 persones que practiquen fins a 20 modalitats diferents a l'entorn natural del Caló de la Barca Trencada

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d’Esports, celebra aquest cap de setmana les primeres Jornades Esportives Familiars de l'any, ajornades arran de la crisi de la covid-19. Les estades es duen a terme al Caló de la Barca Trencada (Santanyí) amb la participació de 250 persones. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells, han visitat avui aquest espai esportiu, per conèixer de prop aquest programa, que té una acollida massiva entre les persones usuàries d’Esports del Consell de Mallorca, que arriben a més de 1.600 participants cada any.

Aquestes jornades, incloses en el programa «Esport per a tothom», són estades familiars en espais hotelers de Mallorca, on es desenvolupa un cap de setmana d’activitats esportives, que enguany arriba a les 20 modalitats, algunes de noves: piragua, boxing, full body, entrenaments aquàtics, paddle surf, marxa nòrdica, spinning, fit hip-hop, pilates o aquafitness. Un circuit que abasta activitats per a persones adultes, infants i joves; i activitats esportives de mar i muntanya, aprofitant l’entorn natural. Segons el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, «feim arribar l’esport a la població mallorquina en un entorn illenc privilegiat, que permet conèixer les possibilitats de Mallorca».

La Direcció Insular d’Esports vol potenciar, amb el programa «Esport per a tothom», la pràctica d’exercici físic en l’àmbit familiar. Per això, ofereix un ventall d’activitats i opcions per a diferents edats, que s'han adaptat a les noves exigències de seguretat sanitària en el període de nova normalitat. Segons la directora insular, Margalida Portells, «ja és el sisè any de les jornades i tenen molt bona acollida, perquè promouen l’esport i destaquen modalitats o tendències noves, i en família».