CA

Esport per a ajuntaments

Conjunt d’activitats esportives que el Consell de Mallorca posa a disposició dels ajuntaments de l’illa, perquè els consistoris les puguin incloure en la seva oferta esportiva, amb l’objectiu de fomentar de l’esport i la vida saludable.


Les activitats són les següents:


Mou-te amb salut: programa enfocat a la pràctica esportiva saludable de les persones adultes a partir de 40 anys, mitjançant activitat física suau amb dues sessions setmanals al seu municipi, per aconseguir un desenvolupament físic i social i, per tant, una millor qualitat de vida.


Fires i festes: activitats esportives infantils que fomenten el joc. S’organitzen en col·laboració amb els ajuntaments en el marc de festivitats locals. Consisteixen en jocs populars i tradicionals, esports individuals i col·lectius, jocs d’aigua i circuits multiaventura.


Activitats esportives al medi natural: activitats puntuals a la natura, que inclouen la pràctica de diferents esports, com marxa nòrdica, senderisme, BTT (bicicleta de muntanya), piragüisme o surf de rem. 


Xerrades de valors: programa que sorgeix de la idea de col·laborar amb esportistes mallorquins que han competit a les màximes categories de l’esport que practiquen o que han lluitat per arribar on són. Un projecte que posa en pràctica els valors que vol difondre la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca.


Activa’t: conjunt d’activitats esportives, recreatives i educatives que el Consell de Mallorca posa a disposició dels ajuntaments de municipis mallorquins amb menys de 4.000 habitants. L’objectiu principal és donar eines als ajuntaments per estimular la pràctica d’activitat física, afavorir la participació de tothom i així promocionar hàbits de vida saludables i els valors que impliquen.

Activitats