CA

Esport per a tothom

«Esport per a tothom» és un programa del Consell de Mallorca, creat per potenciar la pràctica de l’exercici físic i oferir una gran varietat d’opcions per a totes les edats. El programa vol arribar a tots els municipis de Mallorca i està dissenyat per poder gaudir de les activitats en família i en comunitat. L’objectiu és fomentar l’activitat esportiva i els hàbits saludables, promocionant modalitats poc practicades i aprofitant el medi natural illenc.

El Consell promou l’esport a través de diferents activitats: 

  1. Caps de setmana esportius: jornades esportives i d’aventura, així com d’altres amb temàtiques especialitzades. Activitats en comunitat, que permeten conèixer i practicar noves modalitats.
  2. Acampaesport: campament d’estiu, enfocat a infants i famílies. 
  3. Curses a la Serra de Tramuntana: circuit consolidat a diferents pobles de la Serra, aprofitant el marc natural d’aquest paratge i els seus pobles, com a entorn de promoció esportiva.
  4. Fires i festes: activitats esportives infantils que fomenten el joc, s’organitzen en col·laboració amb els ajuntaments en el marc de festivitats locals. Consisteixen en jocs populars i tradicionals, esports individuals i col·lectius, jocs d’aigua i circuits multiaventura.
  5. Activitats per ajuntaments: activitats puntuals que inclouen la pràctica de marxa nòrdica, senderisme, btt (bicicleta de muntanya), piragüisme o surf de rem. 

Activitats familiars

Vídeos

Presentació curses 2023-2024
Jornada esportiva familiar Protur Safari Park juny 2023
Acampaesport estiu 2023

Documents relacionats