Suma't

Activitat

«Suma't» és un programa del Consell de Mallorca pensat per als centres educatius de Mallorca, amb la finalitat de promocionar els esports minoritaris i els valors saludables. Les activitats que s'ofereixen es fan en horari lectiu i són completament gratuïtes. Podem dir que, gràcies a l'èxit i a la participació creixent dels últims anys, el programa Suma’t ja és una eina referent com a proposta pedagògica esportiva per a docents i centres escolars de Mallorca

Una vessant més del programa que tornarem a incorporar serà «Nit d’estrelles», un programa destinat a 6è de primària per a aquells centres escolars amb població amb dificultats de recursos econòmics i socials que podran gaudir d'una proposta de pernoctació amb activitats esportives en el medi natural.

Suma't a l'esport a l'escola: psicomotricitat, ultimate, esports alternatius, jocs populars, esport adaptat, rugbi, hoquei sobre herba, tir amb fona i ball.

Suma't a l'esport saludable: primers auxilis, ens relaxam?, esportivament, esport net som equip!, flexi-habilitat, bons hàbits, com t’entrenes, neurojocs, coneguem el mindfulness i alimentació saludable.

Suma't a l'esport amb l'elit: Besiki Palmanova Discaesports, Mallorca Palma Futsal, Club voleibol Manacor, CB Bahía San Agustín (Fbwi Palma), Mallorca Hockey Club, Shamrock Rugby Club, Azul Marino Viajes Mallorca, Voley Ciutat Cide, Brooklyn Club, Waterpolo Ciutat, Espanya Hoquei Club, Club badminton Palma, Club voley Palma, Mallorca Waterpolo Club,  Atlètico Baleares (equip femení),  Club Handbol Mallorca.

Destinataris

Centres educatius des d’Educació infantil fins a Batxillerat. Destinat al darrer curs de cada cicle.

Descripció

Tallers: de 60 a 90 minuts. Sortides: de 120 a 180 minuts. Totes les activitats estan adaptades a cada cicle i curs.

Quan

De setembre a juny.

On

Sales de psicomotricitat, pavellons, espais amplis, pistes poliesportives, exteriors* (activitats natura). Tallers: aules escolars amb projector i connexió a internet.

Cost

Gratuït segons disponibilitat. Un esport o taller per trimestre.

Inscripció

La inscripció telemàtica als tallers «Suma't» és des del 4 de setembre a les 8.00 hores fins al 18 de setembre de 2023 a les 20.00 hores.


Informació relacionada

  • Fitxes tallers Suma't 2023-24

    Descarrega
  • Formulari preinscripció Suma't 2023-2024 ( contrasenya: Sumat2324 )

    Visita
  • Vídeo catàleg Suma't 2023/2024

    Visita