Activitat

Les Jornades del Pla d’assessorament són formacions especialitzades sobre diferents temes d’actualitat relacionats amb l’esport. El 2022-2023 el Consell de Mallorca estrena un cicle de ponències associades a la nova campanya «EsportNet. Som equip!».

Voleu conèixer eines per desenvolupar la fortalesa mental i gestionar millor les emocions?El 18 d'octubre viurem la jornada «Fortalesa mental a la vida i a l'esport», a càrrec de Patri Psicòloga, conferenciant i divulgadora a diferents mitjans de comunicació. Organitzada per la Direcció Insular d'Esports i per la Fundació Miquel Jaume del Palma Futsal, la sessió estarà moderada pel periodista Pedro Fullana.

La ponència es completarà amb dos col·loquis esportius amb la intervenció de sis esportistes d'elit: Abdón Prats, Carlos Barrón, Marcus Cooper, Álex Sánchez Palomero, Brigitte Yagüe i Cintia Rodríguez.

18 h BLOC 1. Patri Psicóloga. Fortalesa mental a la vida i a l’esport:

18.50 h - BLOC 2. Col·loqui. Fortalesa mental i gestió de la frustració, de
la pressió, saber guanyar i saber perdre:
Aritz Aduriz
Carlos Barrón
Marcus Cooper


19.10 h - BLOC 3. Col·loqui. Resiliència + Esport com a eina de superació
personal:
Álex Sánchez Palomero
Brigitte Yagüe
Cintia Rodríguez

Destinataris

Educadors físics, docents, entrenadors, tècnics esportius, gestors esportius, gestors de comunicació i xarxes socials esportives, etc.

Descripció

• Eines a desenvolupar la fortalesa mental. • Eines per gestionar la frustració. • Com afecten les expectatives? • Gestió del fracàs.

Quan

18 d'octubre a les 18 hores.

On

Trui Teatre.

Cost

Gratuït.

Inscripció

Obertes


Informació relacionada