Jornades esportives familiars

Activitat

Estades esportives i de convivència per famílies durant un cap de setmana, en una instal·lació hotelera de Mallorca. En un ambient lúdic es poden fer tot tipus d’activitats esportives, adaptades als diferents grups d’edat. 

Segona oferta d'estades familiars, de juny a novembre de 2024, repartides amb 13 torns. 

 

 

Destinataris

Usuaris de qualsevol edat.

Descripció

Activitats esportives per a pares i infants. Als hotels s'hi pot entrar el divendres, a partir de les 15h, o el dissabte al matí. A la Victòria, zona acampanada l'estança es només de dissabte matí a diumenge. El els dos casos acaben el diumenge, després de dinar.

Quan

Oferta per als caps de setmana de juny a novembre de 2024.

On

A la zona acampada de la Victòria (Alcúdia), Iberostar Cala Barca, Hotel Viva Cala Mesquida. Al cartell hi trobareu informació relacionada per veure les dates i les instal·lacions hoteleres i les seves característiques corresponents.

Cost

El preu varia segons el numero de persones, les edats i la durada de l'estança. Al cartell hi trobareu un quadre de preus orientatius que ja inclouen la taxa turística. Els infants menors de dos anys tenen estada gratuïta. Per a més informació, cridau al 971 145 004 de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 16h.

Inscripció

Les dates varien segons els torns, les estades de juny, juliol, agost i setembre (T-11 al T-18) les preinscripcions son del 30 d'abril al 6 de maig a les 9h i el sorteig el 10 de maig. Per a la resta de torns (T-19 al T-23) les preinscripcions son del 30 d'abril a l'1 de juliol i el sorteig el 9 de juliol. Es faran per famílies ( només es pot fer una preinscripció per a cada família), si es vol, es poden marcar un màxim de sis torns. El sortejos es duran a terme al poliesportiu de Sant Ferran el dia indicat a les 10h. Les preinscripcions es tancan la data senyala segons cada torns a les 9h.


Informació relacionada

 • Certificat del sorteig de les places del torn 19 al torn 23 d'octubre i novembre.

  Descarrega
 • Llistat dels preinscrits al torn 19 i torn 20 a l'hotel Iberostar Cala Barca, del mes d'octubre.

  Descarrega
 • Llistat dels preinscrits al torn 21 al torn 23 a l'hotel Viva Cala Mesquida, del mes d'octubre i novembre.

  Descarrega
 • Cartell estades de juny a novembre de 2024

  Descarrega
 • Informació sobre procediment inscripció

  Descarrega