CA

Totes les notícies

L’Observatori Esportiu del Consell de Mallorca anuncia la jornada tècnica «Eficiència esportiva»

L’Observatori Esportiu del Consell de Mallorca anuncia la jornada tècnica «Eficiència esportiva»

(21/11/2019)

El Pla d’Assessorament, creat per l’àrea d’Esports, desenvolupa temes d’actualitat esportiva i s’adreça a responsables de regidories, personal tècnic i gerències esportives, clubs, federacions i empreses relacionades amb el món de l’esport

El dilluns 25 de novembre tendrà lloc la jornada d’assessorament «Eficiència esportiva» al centre Aspas, una sèrie de ponències tècniques incloses en el programa «Observatori Esportiu de Mallorca », creat per l’àrea d’Esports del Consell de Mallorca. El conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, presentarà l’acte i donarà la benvinguda a les persones assistents, que rebran informació sobre la importància de la figura i funcions del personal tècnic esportiu, les noves tecnologies en el manteniment d’instal·lacions esportives, o la distribució d’espais esportius, entre d’altres. 

L’Observatori Esportiu de Mallorca assoleix enguany la seva sisena edició, i es consolida com un instrument de formació i orientació, que permet compartir coneixement i contribuir a una pràctica esportiva més segura i responsable des de l’esport base. El Pla d’Assessorament tracta temes actuals del món de l’esport mitjançant col·loquis i taules rodones, xerrades amb l’elit esportiva, cursos de gestió com el d’eficiència esportiva o estudis i publicacions. L’any 2018 varen arribar a més de 3.000 persones.

 

Programa

L’obertura de la jornada es durà a terme a les 18.15 hores, quan el conseller Andreu Serra iniciarà la roda de ponències especialitzades amb la presentació i benvinguda als assistents. Seguidament, el tècnic esportiu del Consell de Mallorca, Biel Gili, reflexionarà sobre La importància de la figura del tècnic esportiu, i presentarà la figura del mapa de diagnòstic que es fa a Mallorca quant a instal·lacions i professionals.

A continuació, el tècnic esportiu de l’Ajuntament de Felanitx, Tomeu Maimó, desenvoluparà l’apartat Noves tecnologies en manteniment d’instal·lacions, amb l’objectiu d’optimitzar recursos mitjançant noves aplicacions informàtiques. Carmina Vera, tècnica esportiva de l’Ajuntament de Muro, i presidenta del COLEF, intervindrà responent a la qüestió Distribució d’espais esportius, en relació a la normativa interna que hi ha en aquesta àrea, la cessió d’usos i convenis.

Per concloure la jornada «Eficiència esportiva», el director de l’edifici de les instal·lacions esportives CampusEsport a la Universitat de les Illes Balears, Miquel Gelabert, tractarà sobre la Nova plataforma de xarxa per gestionar instal·lacions on-line, i farà el lligam amb la promoció de turisme i esport als municipis. 
 

Inscripcions

Les persones interessades en assistir-hi, s’hi poden inscriure de manera gratuïta presentant una sol·licitud a oem@conselldemallorca.net