CA

Totes les notícies

El programa «Acampaesport» torna amb més cobertura i oferint conciliació familiar

El programa «Acampaesport» torna amb més cobertura i oferint conciliació familiar

(07/03/2021)

Esports del Consell de Mallorca inicia aquesta activitat durant les vacances d’abril com a novetat, mitjançant campus esportius focalitzats en adolescents i pre-adolescents

L’àrea d’Esports del Consell de Mallorca estrena una nova versió del programa «Acampaesport». Es tracta d’estades esportives per a joves i infants que es posaran en marxa durant les vacances escolars de pasqua del mes d’abril en estades més curtes que les d’estiu i es prolongaran els caps de setmana següents. El Consell, tenint en compte la demanda generada per aquest tipus d’activitat, ha obert més places en aquest període i les inscripcions començaran dilluns 8 de març. 

Es tracta de 4 estades amb un calendari esportiu diari que inclou la pràctica de disciplines esportives poc conegudes, com l’hoquei, l’escalada o el tir amb arc, entre d’altres. Tot això gaudint d’un entorn natural privilegiat de la Colònia de Sant Pere a Artà, mitjançant activitats integrades a la natura com excursions i senderisme, que permeten descobrir les peculiaritats de diferents àrees, mitjançant el joc i la convivència.

El 2017 la Direcció Insular d’Esports, vinculada al Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, va posar en marxa aquest projecte de lleure adreçat a infants i joves en edat escolar per oferir un servei públic a famílies que sigui conciliador i aporti valors socials.

L’«Acampaesport» s’inclou en el programa «Jocs esportius escolars» que té per objectiu el foment d’ambients esportius per fer exercici, aprendre i compartir d’una manera lúdica. 
Aquest programa d’estiu s’adreça actualment a famílies amb fills d’entre 10 i 16 anys. Des del 2017, han passat pel programa gairebé 7.000 nines i nins, s’hi han incorporat activitats i esports nous i s’ha mogut per diferents àrees geogràfiques illenques. 

ACAMPAESPORT 2021
5-6-7 d’abril // 8-9-10 d’abril // 17-18 d’abril // 24-25 d’abril
Inscripcions: 8 de març a partir de les 20 h aquí