CA

Totes les notícies

El Consell posa en marxa les activitats esportives del primer semestre de l’any per a la població en general i per als ajuntaments

El Consell posa en marxa les activitats esportives del primer semestre de l’any per a la població en general i per als ajuntaments

(24/01/2020)

El programa «Esport per a tothom» inclou les estades en família, les Jornades Esportives Familiars d’activitat intensiva en cap de setmana i unes jornades jornades temàtiques noves al circuit de refugis del Consell a la serra de Tramuntana prèvies a les curses

El Consell de Mallorca obre la programació per al primer semestre de 2020 amb sis activitats adreçades a la població en general i tres grups d’oferta municipal d’activitats, als quals podran optar els ajuntaments de Mallorca. És el programa «Esport per a tothom», mitjançant el qual es vol potenciar i fomentar la pràctica d’exercici físic en l’àmbit familiar, per a la qual cosa ofereix tot un ventall d’opcions per a totes les edats. 

Les activitats adreçades a la població en general són tres Estades Esportives Familiars, una a Bunyola el febrer i dues a Artà els mesos de març i maig; unes Jornades Esportives Familiars de cap de setmana a Llevant el mes d’abril; i dues Jornades d’Aventura Familiar a Alcúdia el juny. Les inscripcions es faran efectives a partir del febrer a través del web www.esportbasemallorca.es. 

Com a novetat d’enguany, el programa «Esport per a tothom» i el circuit Curses Infantils Serra de Tramuntana oferiran dues jornades conjuntes a Bunyola i Sóller, amb la possibilitat que les famílies convisquin prèviament a la cursa a refugis del Consell i que alhora facin activitats complementàries.

Així mateix, els ajuntaments podran sol·licitar a la Direcció Insular d’Esports noves jornades de senderisme i marxa nòrdica que es duran a terme entre febrer i maig, i diades d’esports aquàtics com piragüisme i senderisme a Alcúdia el juny. Aquesta oferta municipal pretén acostar l’activitat esportiva als municipis, mitjançant el suport als consistoris.

Les jornades i estades esportives són trobades familiars que cerquen la convivència en un ambient lúdic i esportiu, en les quals es duen a terme tot tipus d’activitats d’aventura en el medi natural, que es poden practicar en família o per grups d’edat. Està previst que aquestes activitats arribin a més de 8.000 persones al llarg de l’any 2020.