CA

Totes les notícies

«Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport»

«Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport»

(26/04/2021)

Xerram de nutrició esportiva en un altre seminari en línia del Consell de Mallorca el pròxim 6 de maig amb dues nutricionistes i dietistes, i tres esportistes d’elit col•laboradors: la futbolista Virginia Torrecilla, el jugador de bàsquet Jonathan Barreiro i el piragüista Sete Benavides.

L’«Observatori Esportiu de Mallorca» de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca posa en marxa un altre seminari web de formació tècnica amb el títol «Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport». Una eina formativa sobre nutrició esportiva adreçada a esportistes, educadors físics, entrenadors, federacions, estudiants i, en definitiva, professionals i persones interessades en alimentació esportiva. 

Aquesta jornada d’assessorament tindrà lloc el pròxim 6 de maig a les 18 hores a càrrec de les dietistes i nutricionistes Xisca Juan Castell i Maria del Mar Duran Duran. Entre d’altres, es parlarà de la importància de la nutrició en l’esportista per optimitzar el rendiment, les necessitats energètiques i els factors que condicionen els requeriments calòrics de l’esportista, la hidratació, el ritme de les menjades o la suplementació i les ajudes ergogèniques. El Col•legi Oficial de Llicenciats i Educadors Físics de les Illes Balears participa en l’organització i en la moderació del debat, que ofereix una part interactiva a les persones assistents.

Així mateix, hi intervindran tres esportistes destacats, que donaran consells i explicaran la seva experiència en l’alimentació en categories de primera. Són Virginia Torrecilla, futbolista de l’Atlètic de Madrid de la Primera Divisió espanyola i capitana de la selecció espanyola; Jonathan Barreiro, jugador de bàsquet del Casademont Zaragoza pertanyent a la Lliga ACB, i Sete Benavides, piragüista olímpic en la modalitat d’aigües tranquil•les amb denou medalles internacionals.


Programa:

Seminari web: «Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport»
Data: 6 de maig
Hora: 18.00 hores
Informació: oem@conselldemallorca.net
Inscripcions: https://mailchi.mp/conselldemallorca/jornadaoem