CA

Salut i revisions mèdiques

Si el cor batega amb força per al teu equip, ha de bategar amb salut. Sergi Darder, jugador del RCD Mallorca

Més informació

Nou programa «Suma't» 2024-25

Més informació

Curses a la serra de Tramuntana

Més informació

El Consell se suma a la carrera solidària «Mallorca en marxa contra el càncer»

El Consell se suma a la carrera solidària «Mallorca en marxa contra el càncer»

(07/10/2024)

  • Comunicació i Premsa

El president Llorenç Galmés ha anunciat que la institució insular col•labora amb l’aportació de 1.000 camisetes commemoratives de l’esdeveniment i les medalles per als infants menors de 12 anys que participin en la cursa

El Consell de Mallorca se suma a la carrera solidària «Mallorca en marxa contra el càncer» que se celebrarà el pròxim diumenge 27 d’octubre i que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears. Així ho ha anunciat el president de la institució insular, Llorenç Galmés, durant la presentació que ha tingut lloc aquest dilluns al Palau del Consell i que ha comptat amb l’assistència del vicepresident segon i conseller Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard; el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears, José Reyes; el director general d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el tinent de batle de Medi Ambient de Palma, Llorenç Bauzá; i el director general d’Esports de Palma, David Salom.  

Durant la presentació, el president Galmés ha assegurat que «el compromís del Consell de Mallorca amb la lluita contra el càncer és ferm i decidit». En aquest sentit, ha explicat que la institució col•labora amb l’aportació de 1.000 camisetes commemoratives de l’esdeveniment i de les medalles infantils per als nins i les nines menors de 12 anys que participin en la cursa. 

El president del Consell de Mallorca ha destacat que «es tracta d’una iniciativa solidària que, d’una banda, recapta fons per la lluita contra el càncer impulsant la investigació i, de l’altra, promou uns hàbits de vida saludables a partir de l’exercici físic que és fonamental per a la prevenció». A més, ha assenyalat que l’edició d’enguany compta amb un padrí de luxe: el triple medallista olímpic, Marcus Cooper. «A més de ser una gran figura del món de l’esport, demostra també la seva vàlua personal i la seva solidaritat amb causes com la lluita contra el càncer», ha dit Galmés. 

Per acabar, el president Galmés, ha animat a tots els mallorquins i les mallorquines a participar-hi i demostrar que Mallorca és una terra solidària. També, ha afegit que, com l’any passat, participarà a la cursa de vuit quilòmetres. En darrer lloc ha agraït a l’Associació Espanyola Contra el Càncer la tasca «de suport a les persones que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies, de conscienciació i també de recerca de fons per promoure la investigació que és l’única via per acabar amb aquesta malaltia» ha conclòs.