CA

Totes les notícies

Gran acollida al programa del Consell «Esport a casa», que continua amb activitats familiars i recursos esportius en línia

Gran acollida al programa del Consell «Esport a casa», que continua amb activitats familiars i recursos esportius en línia

(14/04/2020)

El programa ha arribat a més de 150.000 persones a través de les xarxes socials, mitjançant pautes d'esportistes, rutines esportives i tallers familiars. Les federacions i ajuntaments s'han unit, enviant peces de vídeo d'esportistes que són un referent.

El Consell de Mallorca, a través de l’àrea d’Esports, va posar en marxa el passat 20 de març el programa «Esport a casa», publicacions de peces de vídeo relacionades amb el món de l’esport a les xarxes socials. Els recursos han tengut bona acollida i han arribat a 150.000 usuaris, a més de formalitzar una biblioteca digital de rutines esportives, tallers familiars o temàtics, i missatges d'esportistes de renom mallorquins. L'objectiu és promoure l'activitat física i familiar durant el confinament, oferint pautes i alternatives. 

Alguns dels esportistes col·laboradors han estat la taekwondista Brigitte Yagüe, els corredors de muntanya Tòfol Castanyer o Bel Calero, la ciclista Mavi García, o el piragüista Sete Benavides. Altres esportistes de clubs de primera, col·laboradors amb el Consell, com el Palma Futsal, l'Urbia Voley Palma, l'Espanya Hoquei Club o el Handbol Club Marratxí, han apostat per la iniciativa, mitjançant vídeos fets durant el «Jo em qued a casa», que mostren l'experiència d'esportistes i tècnics en aquests moments. A més, les federacions esportives i els ajuntaments estan aportant recursos per seguir oferint vídeos esportius.

«Esport a casa» inclou vídeos fets amb esportistes d’elit col·laboradors dels programes «Els valors de l’esport» i «Jugam amb l’elit» i personal tècnic de les federacions; d’altres amb monitors esportius i altres professionals del camp de la salut, que mostren sessions esportives completes per a persones adultes, i també tallers didàctics familiars sobre diferents matèries, com la prevenció d'accidents, nutrició saludable o bons hàbits posturals, entre d'altres.

El programa vol reforçar el concepte de «Jo em qued a casa», des de la perspectiva d’una vida activa. Segons el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, «des del Consell de Mallorca seguim en aquests dies de confinament oferint recursos senzills, com aquests esportius, per tal que les famílies puguin optar a mantenir una activitat dirigida a casa». A més, Serra ha volgut destacar que l'impacte del programa «és notable, 150.000 visualitzacions i 15.000 minuts visionats, que demostren que les plataformes digitals estan més actives que mai durant el confinament a casa».

El programa de vídeos es duu a terme des de les xarxes socials d'Esport Base Mallorca.

Facebook: @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca

 

Aquí teniu la programació d'aquesta setmana:

 

Dilluns 13 d’abril

 

 

Taller per a infants: manualitats ous de Pasqua

 

Activitat per a persones adultes: GAP

Dimarts 14 d’abril

 

 

Taller per a infants: Relaxa't, emocions (1a part)

 

Activitat per a persones adultes: coordinació

Dimecres 15 d’abril

 

 

Taller per a infants: Relaxa't, emocions (2a part)

 

Activitat per a persones adultes: Tono-strech

Dijous 16 d’abril

 

 

Taller per a infants: trencaclosques (Scape home)

 

Activitat per a persones adultes: Fit-boxing

Divendres 17 d’abril

 

 

Taller per a infants: manualitats, futbolí

 

Activitat per a persones adultes: esquena sana

Dissabte 18 d’abril

 

 

Taller per a infants: Tots i totes jugam (1a part)

 

Activitat per a persones adultes: entrenament funcional

Diumenge 19 d’abril

 

 

Repte familiar: malabars