CA

Totes les notícies

Esportistes d’elit recomanen els seus llibres preferits en el marc del programa del Consell «Esport a casa»

Esportistes d’elit recomanen els seus llibres preferits en el marc del programa del Consell «Esport a casa»

(23/04/2020)

La Direcció Insular d’Esports aprofita la Diada de Sant Jordi i publica un vídeo en què quatre esportistes d’elit de Mallorca recomanen els seus llibres preferits. Hi participen Joan Sastre (futbol), Gaby Ocete (bàsquet), Xavi Torres (nedador) i Cintia Rodríguez (gimnasta).

Es tracta d’un vídeo emmarcat en el programa «Esport a casa» del Consell de Mallorca, que durant l'estat d'alarma difon vídeos fets amb esportistes d’elit, personal tècnic de les federacions, monitors esportius i altres professionals del camp de la salut. La finalitat es que mostrin sessions esportives completes i també tallers didàctics familiars sobre diferents matèries, com la prevenció d'accidents, nutrició saludable o bons hàbits posturals, entre d'altres. El programa vol reforçar el concepte de «Jo em qued a casa» durant el confinament per mor de la COVID-19, des de la perspectiva d’una vida activa. 

El programa es va posar en marxa el passat 20 de març i ha tengut bona acollida, ja que ha superat els 150.000 usuaris. Es duu a terme des de les xarxes socials d'Esport Base Mallorca.

Facebook: @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca