Activitat

És un curs de gestió esportiva que es durà a terme a Lluc, amb la singularitat de la temàtica, basada en la gestió emocional-esportiva i que la inscripció, com sempre gratuïta, oferirà l’opció de quedar el cap de setmana a l’Hostatgeria de Lluc. Els participants tendran l’oportunitat de fer activitats esportives a la natura durant tot el cap de setmana.

Del 9 a l’10 de març, els que vulguin passar el cap de setmana a l’Hostatgeria de Lluc han de pagar l’estada per unitats familiars. Rebran un missatge electrònic amb les indicacions pertinents.


Certificació: s’obtindran hores de formació permanent de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears.

Destinataris

Educadors físics, docents, entrenadors, tècnics esportius, gestors esportius, gestors de comunicació i xarxes socials esportives, etc.

Descripció

Els continguts del curs són: - Les emocions - Estratègies de gestió emocional - Valors i equip - Comunicació - Gestió positiva de conflictes

Quan

Els pròxims 26 i 27 de març. El curs té una durada de 8 hores, distribuïdes en l’horari següent: dissabte matí de 10 a 13 h, horabaixa de 16 a 19 h i diumenge de 10 a 12 h.

On

A l'hostatgeria de Lluc

Cost

Gratuït

Inscripció

Tancades


Informació relacionada